Power Health Multi Multi + Vitamin C 500 MG

Power Health Multi Multi + Vitamin C 500 MG

Lekë 1,400.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë multivitamine,minerale dhe mikroelemente që ndihmojnë në rritjen e imunitetit.

tableta eferveshente

Vitaminat, mineralet dhe mikroelementet gjurmë, që ndodhen në Multi + Multi, kontribuojnë në:

 • Vitaminat B6, B12 dhe MagnezI: në funksionimin normal të sistemit nervor. 
 • Zinku: në funksionin normal kognitiv dhe në mbajtjen e nivele normale të testosteronit në gjak.
 • Vitaminat B1 dhe B2: funksionimi normal i proceseve metabolike që synojnë prodhimin e energjisë. 
 • Niacina dhe Biotina: në funksionin normal psikologjik.
 • Acidi Pantotenik dhe Acidi Folik: reduktimi i lodhjes.
 • Vitamina B1: në funksion normal të zemrës. 
 • Vitamina E: mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Hekuri : në transportin normal të oksigjenit në trup.
 • Vitamina C: në formimin normal të kolagenit për funksionimin normal të eshtrave, dhëmbëve, lëkurës dhe enëve të gjakut.
 • Kalciumi dhe Vitamina D3: mbajtjen e gjendjes normale të kockave.
 • Vitamina D3, Magnezi dhe Kalciumi: në funksionin normal të muskujve.
 • Vitamina A: duke mbajtur një vizion normal.

1 tabletë nga multivitamina në mengjes dhe 1 tabletë nga vitamina C në drekë,të treten në një gotë me uji,pas ushqimit.

Shiko edhe