Mustela Bain Mousse Eveil * 200 ML

Lekë 1,100.00
Title:  
Shkumë pastruese për trupin dhe flokët e bebeve, e cila stimulon shqisat.

200 ml

Mustela Bain Mousse Eveil pastron butësisht trupin dhe flokët e fëmijëve pa tharë lëkurën e tyre.

Magjia e tij mbështetet në përbërësin kryesor aktiv: Avokado Perseose® (nga avokadot) zgjedhur posaçërisht për super fuqitë e tij: forcon barrierën e lëkurës të të porsalindurve dhe mbron kapitalin qelizor të lëkurës së tyre.

Gjithashtu kombinohet me:

  • Ekstrakt Natyral i Lules së Misrit për të zbutur lëkurën.
  • Gjurmë elementesh Detare që ndihmojnë në ruajtjen e ekuilibrit të ujit në lëkurë.
  • Surfaktantë të butë për pastrim të butë në mënyrë që të parandaloni tharjen e lëkurës dhe kokës së foshnjës.

Kjo formulë natyrore me tolerancë të lartë me avokado mund të përdoret edhe për të sapolindurit*.

  • Hidhni një sasi të mjaftueshme produkti në duar.
  • Pastroni butësisht, duke masazhuar, trupin dhe flokët e fëmijës.
  • Shpëlani me ujë të bollshëm.

Shiko edhe