Mustela Cleansing Milk No-Rinse * 200 ML

Mustela Cleansing Milk No-Rinse * 200 ML

Lekë 950.00
Title:  
Qumësht pastrues, pa shpëlarje për bebe.

200 ml

Mustela Cleansing Milk No-Rinse pastron butësisht dhe në mënyrë efektive fytyrën dhe trupin e foshnjës dhe mund të përdoret që nga lindja, duke e lënë lëkurën e bebes të butë dhe të hidratuar.

  • Përbërësi kryesor aktiv i tij është Avokado Perseose® organik, i cili siguron një efekt pastrues,forcues i barrierës së lëkurës dhe mbrojtës i  kapitalit qelizor të lëkurës së foshnjës.
  • Kombinuar me: Vaj Luledielli, një tjetër përbërës aktiv natyral, për të ndihmuar në mbrojtjen e shtresës hidrolipidike të lëkurës.
98% Përbërës natyralë. Testuar Dermatologjikisht.

  • Vendos një sasi qumështi pastrues në një tampon pambuku.
  • Nëpërmjet pambukut pastroni lëkurën e fytyrës dhe trupit të fëmijës. 
  • Nuk ka nevojë të shpëlahet me ujë.

Shiko edhe