Mustela Creme Hydratante Apaisante * 40 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Krem hidratant për fytyrën sensitive të bebeve.

40 ml

Mustela Creme Hydratante Apaisante siguron një efekt afatgjatë hidratimi dhe zbutje të fytyrës sensitive të bebeve.

Ka një teksturë të lehtë, e cila e mbron lëkurën e bebit nga agresorët e jashtëm.

Përmban:

  • Frutin e Manjollës (Schissandra), e cila ndihmon në reduktimin e ndjesisë së tërheqjes së lëkurës dhe në të njëjtën kohë hidraton dhe ushqen lëkurën për një periudhë të gjatë.
  • Avokado Perseose mbron dhe forcon barrierën mbrojtëse të lëkurës.

Aplikoni një sasi të mjaftueshme kremi, duke e masazhuar butësisht në fytyrën e bebes.

Shiko edhe