Mustela Eau Nettoyante Apaisante Sans Rincage * 300 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Ujë pastrues, pa shpëlarje, për lëkurën sensitive të bebeve dhe fëmijëve.

300 ml

Mustela Eau Nettoyante Apaisante Sans Rincage pastron lëkurën delikate të foshnjës butësisht dhe në mënyrë efektive.
Uji pastrues pa shpëlarje është pa aromë dhe i formuluar posaçërisht për foshnjat me lëkurë shumë të ndjeshme. 

Mund të përdoret edhe tek të sapolindurit për të pastruar dhe zbutur butësisht fytyrën dhe zonën e pelenave të tyre.

  • Avokado dhe Schisandra si përbërësi kryesor kujdeset për lëkurën shumë të ndjeshme. 
Formula e saj ka 99% përbërës me origjinë natyrore.
Nuk është ngjitëse dhe pa shpëlarje. E lë lëkurën e foshnjës tuaj të butë dhe të hidratuar!

  • Vendosni ujë pastrues në një tampon pambuku.
  • Aplikoni pastruesin në fytyrën dhe trupin e bebes.
  • Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe