Mustela Eau Nettoyante Sans Rinçage * 300 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Ujë pastrues për fytyrën, trupin dhe zonën e pelenave tek bebet.

300 ml

Mustela Eau Nettoyante Sans Rinçage pastron butësisht fytyrën, trupin dhe zonën e pelenetave të fëmijëve.

Karakterizohet nga butësia e lëkurës dhe aroma e këndshme që lë pas.

Përmban:

  • Ekstrakt Avokado, i cili ndihmon në hidratimin e lëkurës.
  • Alantoina siguron një lëkurë të butë dhe të qetë.
  • Ekstrakt Aloe Vera, i cili qetëson dhe zbut lëkurën e irrituar.
  • Surfaktantë të butë, të cilët pastrojnë butësisht, duke parandaluar tharjen e lëkurës.

  • Hidhni një sasi uji pastrues në një tampon pambuku.
  • Pastroni me pambukun butësisht lëkurën e fëmijës.
  • Nuk ka nevojë për shpëlarje.

Shiko edhe