Mustela Gel Arnica & Calendula Bio * 100 ML

Mustela Gel Arnica & Calendula Bio * 100 ML

Lekë 2,400.00
Title:  
Xhel me veti qetësuese dhe freskuese të irritimeve të lëkurës.

100 ml

Mustela Gel Arnica & Calendula Bio është xhel i përshtatshëm për të qetësuar irritimet dhe djegiet ndaj diellit.

  • Me Ekstrakt Arnika me Kalendula Bio, i njohur për veprimin e tij qetësues, hidratues dhe mbrojtës.
  • Qetëson falë efektit të tij freskues dhe vepron si anti-inflamator.

Aplikoni xhelin lokalisht në zonën e prekur.

Shiko edhe