Mustela Nursing Comfort Balm 30 ML

Lekë 2,300.00
Title:  
Balsam për mamelat e dehidratura dhe të ndjeshme të gjirit, gjatë shtatzënisë.

30 ml

Mustela Nursing Comfort Balm formon një barrierë hidratuese, mbrojtëse në mamelat plasaritura ose të ndjeshme, duke e mbajtur lëkurën të qetë gjatë ushqyerjes me gji.

Përmban:

  • Vaj Ulliri Organik i cili është i pasur në Omega 6 dhe 9 si përbërësi kryesor aktiv për vetitë e tij ushqyese. 
  • Glicerinë Vegjetale, e cila hidraton dhe mbron lëkurën.
  • Vitamina E: një antioksidant natyral.
Balsami është pa aromë të shtuar që do të thotë se foshnja mund të ushqehet me gji në mënyrë të sigurt dhe të qetë.
Me një teksturë të butë, balsami është i këndshëm dhe i lehtë për t’u përdorur.

  • Aplikoni një sasi të mjaftueshme balsami në mamelat e gjrit pas secilës ushqyerje.
  • Nuk ka nevojë të shpëlani me ujë.

Shiko edhe