Mustela Shampoing Doux 200 ML

Mustela Shampoing Doux 200 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Shampo delikate për flokët e bebeve.

200 ml

Mustela Shampoing Doux është ideale për pastrimin e përditshëm të flokëve të bebeve dhe fëmijëve.

Ekstrakti i Avokados lë një ndjesi hidratimi dhe butësie afatgjatë.

  • Pas përdorimi ndihet një aromë e këndshme.
  • Shpëlahet lehtë dhe nuk shkakton djegie sysh dhe lot.
Për një siguri të produkteve, Mustela bashkëpunon ngushtë me profesionistët e shëndetit para secilës hedhje në treg.

Testuar dermatologjikisht.

Aplikoni një sasi të vogël në flokët e njoma të fëmijës.

Masazhoni butësisht dhe me pas shpëlani me ujë të bollshëm.

Shiko edhe