Natural Factors Vitamin C * 90

Lekë 1,500.00
Size:  
Suplement ushqimor me veti të larta antioksidante dhe ndihmon në rritjen e imunitetit.

500 mg ,1000 mg

Suplementi përmban Vitaminë C në një përzierje me Bioflavonoidet e Agrumeve, Hesperidin, Rosehips dhe Rutin për të optimizuar përthithjen e Vitaminës C.

  • Bioflavonoidet rrisin thithjen dhe veprojnë në sinergji me Vitaminën C për të siguruar veprimin antioksidues, për të rritur sintetizimin e kolagjenin dhe për të ndihmuar në rritjen e forcës kapilare.
  • Vitamina C është një antioksidant i fuqishëm i cili ndihmon në mirëqenien e kockave, kërceve, dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.
  • Ndihmon në mbrojtjen e qelizave kundër dëmtimit të radikalëve të lirë dhe plotësimin e organizmit me vlerat  adeguate të Vitaminës C, mbështet rritjen e shëndetshme të qelizave.

Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe