Natural Factors Vitamin A 10000 IU * 90

Natural Factors Vitamin A 10000 IU * 90

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement me Vitaminë A.

10000 IU

Natural Factors Vitamin A buron nga vaji i mëlçisë së merlucit, prodhuar duke përdorur teknikën e distilimit molekular për të siguruar që nuk ka ndotje kimike ose metale të rënda.

Vitamina A ndihmon në përmirësimin e shikimit, lëkurës, shëndetit të mukozave dhe funksionit imunitar. Është gjithashtu e dobishme në zhvillimin dhe përmirësimin e shikimit gjatë natës, kockave dhe dhëmbëve.

  • Përmirëson shikimin
  • Forcon sistemin imunitar
  • Mban strukturën e kockave
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e organeve dhe indeve
  • Rregullon rritjen dhe ndarjen qelizore

Doza e rekomanduar: 1 kapsulë në ditë, sipas rekomandimit të mjekut apo farmacistit.

Mbajeni larg fëmijëve.

Shiko edhe