Natural Factors Vitamin E 400IU * 90

Natural Factors Vitamin E 400IU * 90

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me veti të theksuara antioksidante.

90 kapsula

Natural Factors Vitamin E 400IU përmban Vitaminë E, e cila funksionon si një antioksidant i fuqishëm dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Është gjithashtu e rëndësishme të ndihmoje lëndët ushqyese jetësore si Vitamina A dhe acide yndyrore të pangopura nga dëmtimi oksidativ.

Oksidimi i qelizave është një proces i lidhur me plakjen qelizore, e cila mund të sjellë dëmtime në trup.

Për çfarë shërbejnë kapsulat e vitaminës E 400IU?

  • Kontribuoni në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikalëve të lirë.
  • Kontribuoni në mbrojtjen ndaj ndotjes së ajrit, toksinave dhe mbron lëkurën nga rrezatimi ultraviolet dhe djegiet nga dielli.
  • Kontribuoni në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Kontribuoni në qarkullimin normal dhe funksionimin e enëve të gjakut.
  • Përmirësoni tonusin e lëkurës.
  • E dobishme kundër afsheve gjatë menopauzë.
  • E dobishme në zvogëlimin e simptomave premenstruale.

1 kapsulë xhelatinoze 1-5 herë në ditë ose sipas udhëzimeve të një profesionisti shëndetësor.

Shiko edhe