Natures Truth Prostaid Saw Palmetto Herbal Complex*60

Natures Truth Prostaid Saw Palmetto Herbal Complex*60

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqenien e prostatës.

60 kapsula

Kombinim bimore për mirëqenien e postatës.

  • Përmbajnë një përzierje sinergjike të Saw Palmetto, Pygeum dhe Hithrës thumbuese që ndihmojnë në mirëfunksionimin dhe mirëqenien e organizmit.


Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe