Neviacin 1000 * 20

Neviacin 1000 * 20

Lekë 1,990.00
Title:  
Suplement ushqimore që përdoret për rritjen e imunitetit.

20 bustina

Suplement ushqimore që indikohet për një mbrojtje natyrale të organizmit tek personat me rrufë, sindroma të gripit dhe sëmundjet sezonale.

Neviacin 1000 bustina falë përbërësve të saj kontribuon në:

  • Funksionimin e sistemit imunitar në sajë të Vitaminës C, B6, B12, D, Acidit Folik, Zinkut dhe Bakrit.
  • Mbrojtjen natyrale të organizmit.
  • Mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ në sajë të Seleniumit dhe Vitaminës B2.
  • Efekt fiziologjik tonik në sajë të Ginsengut.

Doza e rekomanduar është një 1 bustinë në ditë e tretur në një gotë ujë.

Shiko edhe