No Nausea Gocce * 15 ML

No Nausea Gocce * 15 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor kundër të vjellave i cili përmban kombinimin e Xhenxhefilit dhe Kamomilit me Vitaminë B.

15 ml

No Nausea është një suplement ushqimor kundër të vjellave i cili përmban kombinimin e Xhenxhefilit dhe Kamomilit me Vitaminë B.

  • Xhenxhefili ka një veprim kundër të përzierave, duke nxitur tretjen, lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale. 
  • Kamomili ndihmon në eliminimin e gazrave. 
  • Vitaminat B2 dhe B6 kontribuojnë në reduktimin e lodhjes.

Rekomandohet të konsumohen 5-10 pika 2 herë në ditë të tretura në pak ujë.

Shiko edhe