NOW Alpha Lipoic Acid 250 MG * 60

NOW Alpha Lipoic Acid 250 MG * 60

Lekë 2,740.00
Title:  
Suplement ushqimor me veti antioksidante.

60 kapsula

Acidi alfa lipoik (ALA) prodhohet natyrshëm në trupin e njeriut në sasi shumë të vogla, por është gjithashtu i disponueshëm përmes burimeve ushqimore. 
  • ALA është unike sepse mbështet sistemet e eleminimit të radikaleve të lira të trupit dhe mund të funksionojë si në mjediset e ujit ashtu edhe në ato yndyrore. 
  • ALA gjithashtu mund të riciklojë vitaminat C dhe E antioksiduese, duke zgjeruar kështu aktivitetin e tyre.

Merrni 1 kapsulë në ditë.

Shiko edhe