NOW C-1000 * 100

NOW C-1000 * 100

Lekë 2,030.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminën C.

100 tableta

NOW C-1000 është një lëndë ushqyese e tretshme në ujë, e njohur mirë për rolin e saj jetësor në sistemin imunitar.

Vitamina C është gjithashtu e nevojshme për prodhimin e kolagjenit (një proteinë strukturore në indin lidhor) dhe për këtë arsye është e rëndësishme për shëndetin e lëkurës, kockave dhe kyçeve.

Vitamina C është e nevojshme për metabolizmin e aminoacideve, sintezën e neurotransmetuesve dhe përdorimin e shumë lëndëve ushqyese, si acidi folik dhe hekuri.

Është gjithashtu një antioksidant shumë efektiv që mund të ndihmojë në ruajtjen e indeve të shëndetshme duke neutralizuar radikalet e lira të krijuara gjatë metabolizmit normal dhe ekspozimit ndaj Stresorët mjedisorë.* Kjo përzierje unike përfshin kofshët e trëndafilit dhe bioflavonoidet që punojnë në mënyrë sinergjike me vitaminën C.

Merrni 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe