Now Glutathione Free Radical Neutralizer

Lekë 3,850.00
Doza:  
Suplement ushqimor me përmbajtje Glutationi, për forcimin e imunitetit.

30 kapsula

Now Gluthatione shtë një suplement ushqimor me një përmbajtje Glutation.

  • Glutathione është një molekulë e vogël peptide e përbërë nga tre aminoacide: cisteinë, acid glutamik dhe glicinë. 
  • Ai prodhohet nga çdo qelizë e trupit, me nivele veçanërisht të larta në mëlçi.
  • Glutathioni është kritik për funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar dhe është i nevojshëm për proceset e duhura të detoksifikimit.
  • Ai gjithashtu luan një rol kritik në ruajtjen e shëndetit qelizor, duke neutralizuar drejtpërdrejt të lirë radikalet, si dhe duke ruajtur aktivitetin e vitaminave C dhe E.
  • Ekstrakti i Gjembaçit të Qumështit dhe Acidi Alfa Lipoik përfshihen si përbërës plotësues.
Gjendet në dy formate:
  1. Formati me Glutation 250 mg përmban 60 tableta.
  2. Formati me Glutation 500 mg përmban 30 tableta.

Merrni 1 kapsulë në ditë, mundësisht me stomak bosh.
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Shiko edhe