NOW Liposomal Vitamin C * 120

NOW Liposomal Vitamin C * 120

Lekë 4,320.00
Title:  
Suplement me Vitaminë C lipozomale, e cila ndihmon në metabolizmin e yndyrnave dhe proteinave dhe ndihmon në forcimin e sistemit imunitar.

120 kapsula

NOW® Liposomal Vitamin C përmban PureWay-C™, vitaminë C në një sistem tretje në yndyrë që ka demonstruar përthithje të përmirësuar, thithje qelizore dhe mbajtje trupore në studimet klinike në krahasim me format e tjera të vitaminës C. 

Vitamina C është një antioksidant që është gjithashtu i nevojshëm për sintezën e kolagjenit, ruajtjen e integritetit të kapilarëve dhe enëve të gjakut, shëndetin e kërcit dhe kockave, funksionin normal të imunitetit dhe transmetimin e impulseve nervore.

Merrni 2 kapsula në ditë me një vakt.

Shiko edhe