Now Selenium 100 MCG * 100

Now Selenium 100 MCG * 100

Lekë 1,320.00
Title:  
Suplement me bazë Seleniumi i cili është një mineral i rëndësishëm dhe me veti antioksidante.

100 tableta

Seleni, i cili është një mineral i përdorur nga sistemi imunitar i trupit për vetitë e tij të fuqishme antioksiduese.
Kontribuon në mbrojtjen e qelizave indore nga dëmtimi oksidativ, i shkaktuar nga radikalet e lira dhe kontribuon në funksionimin normal të tiroides dhe imunitetit, mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve të shëndetshëm dhe spermatogjenezën normale.

Seleniumi kontribuon në :

  • Spermatogjenezën normale.
  • Mirëmbajtjen e flokëve.
  • Mirëmbajtjen e thonjve.
  • Funksionin normal të sistemit imunitar dhe funksionin normal të tiroides.
  • Mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Merrni 1 tabletë 1 deri në 2 herë në ditë gjatë ushqimit.

Shiko edhe