Now Spirulina 500 MG * 100

Now Spirulina 500 MG * 100

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e përgjithshme shëndetësore.

100 tableta

Now Spirulina 500 MG është një mikroalgë blu-jeshile që ka proteina natyrale, plus lëndë ushqyese të tjera si vitaminat, mineralet dhe GLA (acid gama-linolenik). Tabletat Organike Spirulina të Certifikuara Now® janë të pastra dhe nuk përmbajnë eksipientë, lidhës ose aditivë.

Spirulina është jashtëzakonisht e lartë në shumë lëndë ushqyese. Ajo ka disa përfitime për organizmin:

  • Veti të fuqishme antioksidante dhe anti-inflamatore.
  • Mund të ulë nivelet e LDL dhe triglicerideve.
  • Mbron kolesterolin "e keq" LDL nga oksidimi.
  • Mund të ketë veti kundër kancerit.
  • Mund të ulë presionin e gjakut.
  • Përmirëson simptomat e rinitit alergjik.

Merrni 6 tableta në ditë.

Shiko edhe