Now Super Primrose 1300 MG * 60

Now Super Primrose 1300 MG * 60

Lekë 2,160.00
Title:  
Suplement ushqimor, që trajton balancën hormonale tek femrat.

60 kapsula të buta

NOW Super Primrose Oil përmban GLA (Acidi Gamma Linolenik), një acid yndyror i Omega 6, të cilin trupi mund ta sintetizojë vetë nga dieta ushqimore. Megjithatë GLA është më efektive nëse konsumohet në formën fillestare. 

GLA merr pjesë në përgjigjen e shëndetshme imunitare në trup, në këtë mënyrë ndihmon në mirëmbajtjen e funksioneve barrierë të lëkurës dhe në një sistem vaskular të shëndetshëm.

-Suplementi përmban kapsula të buta pa sojë, pa qumësht, pa OMGJ.

Këshillohet të merret 1 kapsulë e butë 1 deri në 2 herë në ditë, gjatë ushqimit.

Shiko edhe