Now Vitamin A 10,000 UI * 60

Now Vitamin A 10,000 UI * 60

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të vitaminës A.

60 kapsula

Vitamina A ndihmon në përmirësimin e shikimit, lëkurës, shëndetit të mukozave dhe funksionit imunitar. Është gjithashtu e dobishme në zhvillimin dhe përmirësimin e shikimit gjatë natës, kockave dhe dhëmbëve.

  • Përmirëson shikimin;
  • Forcon sistemin imunitar;
  • Mban strukturën e kockave;
  • Ndihmon në mirëmbajtjen e organeve dhe indeve;
  • Rregullon rritjen dhe ndarjen qelizore.

Merrni 1 kapsulë të butë në ditë gjatë ushqimit..

Shiko edhe