NUK Laundry Detergent * 750 ML

NUK Laundry Detergent * 750 ML

Lekë 700.00
Title:  
Detergjent larës për rrobat e bebeve.

750 ml

NUK Laundry Detergent bazohet në një formulë efektive pastrimi me enzima natyrale të cilat ndihmojnë në heqjen e njollave. Të gjithë përbërësit aktivë mund të shpëlahen plotësisht, në mënyrë që të mos kenë kontakt me lëkurën e foshnjës. 

Detergjenti për larjen e rrobave NUK është i përshtatshëm për t'u përdorur në temperaturën nga 20°C deri në 90°C dhe shishja 750 ml është e mjaftueshme për përafërsisht 12 larje. 


Detergjenti larës i rrobave NUK: higjenë e butë për rrobat e foshnjave. Nga ekspertët e produkteve për fëmijë.

-

Shiko edhe