Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey Digest 6 Months + * 300 G

Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey Digest 6 Months + * 300 G

Lekë 580.00
Title:  
8 drithëra me mjaltë, të cilët stimuljonë tretjen tek fëmijët nga mosha 6 muajshe.

300 g

Nutriben 8 Cereals with a Touch of Honey Digest 6 Months + është një ushqim i menjëhershëm për fëmijët nga mosha 6 muajshe e tutje.

Përmban:

  • 8 drithëra: Grurë, Elb, Misër, Oriz, Tërshërë, Thekër, Mel dhe Sorgum.  
  • Mjaltë, për një shije sa më të këndshme.
  • I pasur me 11 vitamina dhe Kalçium.

Procesi i prodhimit natyror: duke përdorur vetëm një trajtim termik që ruan shijen origjinale të drithërave.
Pa sheqer të shtuar, përmban vetëm sheqerna natyralë, siç rekomandohet nga ekspertët e të ushqyerit pediatrik.

Përmban Fruktooligosaharide (FOS).
Pa OMGJ.


Dozimi:

  • Fëmijët me moshë 6-7 muajsh: 4-5 lugë drithëra të treten në 210 ml qumësht.
  • Fëmijët nga mosha 7 muajshe: 5-6 lugë drithëra të treten në 240 ml qumësht.

Shiko edhe