Nutriben A.R. * 800 G

Nutriben A.R. * 800 G

Lekë 3,650.00
Title:  
Qumësht formulë, për reduktimin e refluksit gastroezofageal, për bebe që nga lindja.

800 g

Nutriben A.R. 1 është një qumësht formlë, me përdorime të veçanta mjekësore, i rekomanduar për foshnjat që nga lindja, i krijuar për të zvogëluar simptomat e refluksit gastroezofageal tek foshnjat.

Karakteristika kryesore e kësaj formule është se përmban Fasule Karobi, të cilat e bëjnë qumështin më të trashë, dhe kështu, një bolus ushqimor. 

 1. Ndihmon në parandalimin e episodeve të regurgitimit.
 2. Gjithashtu stimulon rritjen e baktereve dhe rrit volumin dhe viskozitetin e jashtëqitjes.

Ai gjithashtu përmban Galakto-Oligosakaride që: 

 • Ndihmojnë në stimulimin e rritjes së bifidobaktereve që gjenden në zorrën e trashë.
 • Zvogëlojnë kapsllëkun për shkak të efektit të tyre në fibra.
 • Forcojnë sistemin imunitar.
Përmban Nukleotide, që përmirësojnë lëvizshmërinë e zorrëve dhe zvogëlojnë diarrenë.

Dozimi:

 • Fëmijët 0-2 javë jetë: 2 lugë qumësht formulë të tretura në 60 ml ujë të zier. Rekomandohen 8 vakte në ditë.
 • Fëmijët nga mosha 2-8 javësh: 3 lugë qumësht formulë të tretura në 90 ml ujë të zier. Rekomandohen 7 vakte në ditë.
 • Fëmijët 2-3 muajsh: 5 lugë qumësht formulë të tretura në 150 ml ujë të zier. Rekomandohen 5 vakte në ditë.
 • Fëmijët 3-6 muajsh: 6 lugë qumësht formulë të tretura në 180 ml ujë të zier. Rekomandohen 5 vakte në ditë.
 • Fëmijët nga 6 muajsh e tutje: 8 lugë qumësht formulë të tretura në 240 ml ujë të zier. Rekomandohen 4 vakte në ditë.

Shiko edhe