Nutriben Cacao with Biscuits 12 Months + * 250 G

Nutriben Cacao with Biscuits 12 Months + * 250 G

Lekë 580.00
Title:  
Drithëra me kakao dhe biskota për fëmijë nga mosha 12 muajshe.

250 g

Nutriben Cacao with Biscuits 12 Months + siguron ushqimin dhe energjinë e nevojshme për fëmijët nga mosha 12 muajshe.

Rekomandohet për fëmijët nga mosha 1 vjeçare. Ai përputhet me dietën mesdhetare me drithëra, qumësht dhe fruta.

Përmban:

  • 2 drithëra: Grurë, Misër.
  • I pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalçium.
  • Kakao.
  • Biskota.

Procesi i prodhimit natyror: duke përdorur vetëm një trajtim termik që ruan shijen origjinale të drithërave.
Pa sheqer të shtuar, përmban vetëm sheqerna natyralë, siç rekomandohet nga ekspertët e të ushqyerit pediatrik.

Përmban më shumë vitamina dhe minerale dhe më pak yndyrë.Dozimi:

  • Fëmijët nga 12 muajshe: 6-7 lugë drithëra të treten në 240 ml qumësht.

Shiko edhe