Nutriben Confort * 800 G

Nutriben Confort * 800 G

Lekë 3,600.00
Title:  
Qumësht formulë për bebe me problematika në tretje.

800 g

Nutriben Confort është një formulë me Proteina Hirre të hidrolizuara pjesërisht, e krijuar për trajtimin e çrregullimeve të lehta të tretjes, të tilla si dhimbje barku ose kapsllëk tek bebet.

Formulë unike me:

  • 10% Trigliceride me zinxhir të mesëm, të cilat përmirësojnë simptomat e kolikave të foshnjave duke përmirësuar tretjen. 
  • 50% Laktozë, e cila lehtëson tretjen dhe në këtë formë minimizon kolikat.
  • Prebiotikë, të cilët favorizojnë pasurinë e florës së shëndetshme të zorrëve, duke përmirësuar lëvizshmërinë intestinale.
Pa Vaj Palme.

Dozimi:

  • Fëmijët 0-2 javë jetë: 2 lugë qumësht formulë të tretura në 60 ml ujë të zier. Rekomandohen 8 vakte në ditë.
  • Fëmijët nga mosha 2-8 javësh: 3 lugë qumësht formulë të tretura në 90 ml ujë të zier. Rekomandohen 7 vakte në ditë.
  • Fëmijët 2-3 muajsh: 5 lugë qumësht formulë të tretura në 150 ml ujë të zier. Rekomandohen 5 vakte në ditë.
  • Fëmijët 3-6 muajsh: 6 lugë qumësht formulë të tretura në 180 ml ujë të zier. Rekomandohen 5 vakte në ditë.
  • Fëmijët nga 6 muajsh e tutje: 8 lugë qumësht formulë të tretura në 240 ml ujë të zier. Rekomandohen 4 vakte në ditë.

Shiko edhe