Nutriben Crecimiento Pro + 12 Months + * 800 G

Nutriben Crecimiento Pro + 12 Months + * 800 G

Lekë 2,500.00
Title:  
Qumësht formulë nga mosha 12 muajshe.

800 g

Nutriben Crecimiento Pro + 12 Months + është një formulë qumështi, e përshtatshme për fëmijët nga 12 muaj e tutje, me një përbërje të ekuilibruar dhe përmbajtje të reduktuar të proteinave e cila inkurajon zhvillimin e foshnjës dhe ndihmon në parandalimin e rrezikut të obezitetit në moshën e rritur.

 • Ofron proteina me vlerë të lartë biologjike.
 • Lejon të zvogëlojë sasinë e proteinave.
 • Përmirëson tretshmërinë e proteinave.
 • Redukton ngarkesën e tretur në veshka.
 • Redukton alergjenitetin e proteinave, duke rritur sasinë e alfa-laktalbuminës dhe zvogëlon beta-laktoglobulinën.
Gjithashtu formula përmban:

 1. Karbohidrate, të cilat sigurojnë Galaktozën, të nevojshme për zhvillimin e shëndetshëm të trurit.
 2. Prebiotikë, të cilët reduktojnë konstipacionin.
 3. Yndyrnat, 100% me origjinë bimore, përmban acid alfa-linolenic, i cili ndihmon në zhvillimin normal të sistemit nervor qëndror.
 4. L-Karnitina ndihmon në maturimin e qelizave të sistemit nervor.
 5. Minerale si Kalçium, Magnezi, Hekuri, Kalciumi, Seleniumi dhe Jodi, të cilët ndikojnë në formimin e kockave të forta, zhvillimin normal të sistemit nervor si edhe në një imunitet të fortë.
 6. Vitamina si vitamina A, C, D dhe B kompleks, ku së bashku forcojnë imunitetin, rrisin energjinë si edhe ndihmojnë në formimin normal të shikueshmërisë.

Dozimi:

 • Fëmijët nga mosha 12 muajshe e tutje: 8 lugë qumësht formulë të tretura në 240 ml ujë të zier. Rekomandohen 2-3 vakte në ditë.

Shiko edhe