Nutriben Eco Potitos Pollo Coral Con Verduras 6 Months + 250 G

Nutriben Eco Potitos Pollo Coral Con Verduras 6 Months + 250 G

Lekë 360.00
Title:  
Pure perimesh me mish pule për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

250 g

Nutriben Eco Potitos Chicken with Vegetables 6 Months + është një pure perimesh dhe mishi pule, për fëmijët që nga mosha 6 muajshe.

Përmban:

 • Karrota 10 %
 • Patate 10 %
 • Domate 10 %
 • Bizele 3.7%
 • Oriz 6 %
 • Mish Pule 10 %
 • Vaj Ulliri
 • Lëng Limoni
Krijuar sipas rregullave të ushqimit për fëmijë nga një laborator farmaceutik. Ka përbërës organikë dhe është ideal për t’u përfshirë në një dietë të ekuilibruar për të vegjlit.

Pa ngjyrues. Pa sheqer apo kripë të shtuar.


Përgatitja:

 • Përzijeni ushqimin para përdorimit.
 • Ngroheni përmbajtjen e kavanozit në ujë që vlon.
 • Filloni me ushqimin e 2-4 lugëve derisa të arrini t'i ushqeni fëmijës sasinë e plotë.

Shiko edhe