Nutriben Eco Potitos Fruit Salad 6 Months + * 250 G

Nutriben Eco Potitos Fruit Salad 6 Months + * 250 G

Lekë 370.00
Title:  
Sallatë frutash për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

250 g

Nutriben Eco Potitos Fruit Salad 6 Months + është një sallatë frutash për fëmijë, që nga mosha 6 muajshe.

Përmban:

  • Mollë;
  • Banane;
  • Lëng Portokalli;
  • Dardhë.
Ky kombinim me fruta të ndryshme ndihmon në sigurimin e energjisë për të vegjlit.

Krijuar sipas rregullave të ushqimit për fëmijë nga një laborator farmaceutik. Ka përbërës organikë dhe është ideal për t’u përfshirë në një dietë të ekuilibruar për të vegjlit.

Pa ngjyrues. Pa sheqer apo kripë të shtuar.


Përgatitja:

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit.
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës.
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe