Nutriben Eco Potitos Vegetables and Turkey 6 Months + * 250 G

Nutriben Eco Potitos Vegetables and Turkey 6 Months + * 250 G

Lekë 450.00
Title:  
Pure perimesh dhe mish gjeli deti, për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

250 g

Nutriben Eco Potitos Vegetables and Turkey 6 Months + është një pure perimesh dhe mishi gjeli deti , për fëmijët që nga mosha 6 muajshe.

Përmban:

 • Karrota 10 %
 • Patate 10 %
 • Domate 10 %
 • Bizele 3.7%
 • Oriz 6 %
 • Mish i Gjelit të Detit 10 %
 • Vaj Ulliri
 • Lëng Limoni
Krijuar sipas rregullave të ushqimit për fëmijë nga një laborator farmaceutik. Ka përbërës organikë dhe është ideal për t’u përfshirë në një dietë të ekuilibruar për të vegjlit.

Pa ngjyrues. Pa sheqer apo kripë të shtuar.


Përgatitja:

 • Përzijeni ushqimin para përdorimit.
 • Ngroheni përmbajtjen e kavanozit në ujë që vlon.
 • Filloni me ushqimin e 2-4 lugëve derisa të arrini t'i ushqeni fëmijës sasinë e plotë.

Shiko edhe