Nutriben Gluten-free Cereals 4 Months + * 300 G

Nutriben Gluten-free Cereals 4 Months + * 300 G

Lekë 580.00
Title:  
Drithëra pa gluten për fëmijë nga mosha 4 muajshe.

300 g

Nutriben Gluten-free Cereals 4 Months + përbën një produkt perfekt për të plotësimin e nevojave ushqimore të fëmijës tuaj, që nga mosha 4 muajshe.

Drithërat janë një burim i rëndësishëm energjie.

  • Ky produkt përmban Miell Orizi dhe Miell Misri.
  • I pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalçium.

Procesi i prodhimit natyror: duke përdorur vetëm një trajtim termik që ruan shijen origjinale të drithërave.
Pa sheqer të shtuar, përmban vetëm sheqerna natyralë, siç rekomandohet nga ekspertët e të ushqyerit pediatrik.

Mund të përgatitet në shishe.

Pa gluten. Pa qumësht.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 4-5 muajshe: 2-3 lugë drithëra të treten në 150 ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 5-6 muajshe: 3-4 lugë drithëra të treten në 180 ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 6 muajshe e në vazhdim: 4-5 lugë drithëra të treten në 210 ml ujë të zier.

Shiko edhe