Nutriben Infusiones Alivit Confort * 150 G

Nutriben Infusiones Alivit Confort * 150 G

Lekë 1,200.00
Title:  
Çaj bimor, për fëmijë që nga dita e parë e jetës, për lehtësimin e kolikave dhe gazrave.

150 g

Nutriben Infusiones Alivit Confort është një çaj me ekstrakte bimore të kontrolluara dhe mund të administrohet tek fëmijët nga dita e parë e lindjes. Përdoret për lehtësimin e kolikave si edhe të nxjerrjes së gazrave tek fëmijët.

Përmban:

  • Ekstrakte Kamomili,
  • Limon.

Këto ekstrakte bimore përdoren në ushqim për efektet e tyre fiziologjike ose organoleptike.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 0-12 muajsh: 2 lugë çaji të treten në 100 ml ujë të zier.
  • Fëmijët mbi 12 muajsh: 3 lugë çaji të tretura në 100-150 ml ujë të zier.

Shiko edhe