Nutriben Infusiones Alivit Noche * 200 G

Nutriben Infusiones Alivit Noche * 200 G

Lekë 1,400.00
Title:  
Çaj qetësues për fëmijë që nga lindja.

200 g

Nutriben Infusiones Alivit Noche është një çaj me ekstrakte bimore të kontrolluara dhe mund të administrohet tek fëmijët nga lindja. Qetëson dhe stimulon gjumin tek fëmijët.

Përmban:

  • Ekstrakte Bliri,
  • Ekstrakte Portokalli,
  • Limon.

Këto ekstrakte bimore përdoren në ushqim për efektet e tyre fiziologjike ose organoleptike.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 0-12 muajsh: 2 lugë çaji të treten në 100 ml ujë të zier.
  • Fëmijët mbi 12 muajsh: 3 lugë çaji të tretura në 100-150 ml ujë të zier.

Shiko edhe