Nutriben Innova 5 Cereals 5 Months + * 600 G

Nutriben Innova 5 Cereals 5 Months + * 600 G

Lekë 1,050.00
Title:  
5 lloje drithërash për fëmijë nga mosha 5 muajshe.

600 g

Nutriben Innova 5 Cereals 5 Months + është një muhalebi e menjëhershme për fëmijët nga mosha 5 muajshe e tutje.

Përmban:

  • 5 drithëra: Grurë, Elb, Misër, Oriz, Sorgum dhe Thekër.
  • I pasur me 11 vitamina dhe Kalçium.

Procesi i prodhimit natyror: duke përdorur vetëm një trajtim termik që ruan shijen origjinale të drithërave.
Pa sheqer të shtuar, përmban vetëm sheqerna natyralë, siç rekomandohet nga ekspertët e të ushqyerit pediatrik.

Pa OMGJ.


Dozimi:

  • Fëmijët me moshë 5-7 muajsh: 4-5 lugë drithëra të treten në 210 ml qumësht.
  • Fëmijët nga mosha 7 muajshe: 5-6 lugë drithëra të treten në 240 ml qumësht.

Shiko edhe