Nutriben Lactea 8 Cereals 4 Fruits 6 months + * 300 G

Nutriben Lactea 8 Cereals 4 Fruits 6 months + * 300 G

Lekë 750.00
Title:  
Muhalebi me drithëra dhe fruta për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

300 g

Nutriben Lactea 8 Cereals 4 Fruits 6 months + është një muhalebi qumështi me drithëra të lehta për tu tretur dhe fruta të shijshme. Ideale për të ushqyer fëmijën tuaj nga 6 muaj e tutje.

Përmban:

  • Miell Orizi, Misri, Thekre, Gruri, Tërshëre, Elbi, Misri Indian dhe Sorgumi.
  • Fruta si: Banane, Pjeshkë, Kajsi dhe Portokall;
  • Vitamina dhe Minerale.
Pa gluten. Pa OMGJ. Pa Vaj Palme. Pa sheqer të shtuar.

Muhalebitë pa gluten rekomandohen veçanërisht për plotësimine nevojave ushqimore nga 6muaj jetë të fëmijës, si një pjesë e rëndësishme e dietës së larmishme.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 6-7 muajshe: 6-7 lugë drithëra të treten në 210 ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 7 muajshe dhe në vazhdim: 7-8 lugë drithëra të treten në 240 ml ujë të zier.

Shiko edhe