Nutriben Lactea Maça Sem Gluten 4 Months + * 300 G

Nutriben Lactea Maça Sem Gluten 4 Months + * 300 G

Lekë 600.00
Title:  
Muhalebi me mollë dhe qumësht për fëmijët nga mosha 4 muajshe.

300 g

Nutriben Lactea Maça Sem Gluten 4 Months + është një muhalebi qumështi me drithëra të lehta për tu tretur dhe mollë. Ideale për të ushqyer fëmijën tuaj nga 4 muaj e tutje.

Përmban:

  • Miell Orizi dhe Misri;
  • Mollë;
  • Vitamina dhe Minerale.
Pa gluten. Pa OMGJ. Pa Vaj Palme. Pa sheqer të shtuar.

Muhalebitë pa gluten rekomandohen veçanërisht për prezantimin e drithërave, nga 4 muaj jetë të fëmijës, si një pjesë e rëndësishme e dietës së larmishme.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 4-5 muajshe: 2-3 lugë drithëra të treten në 150 ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 5-6 muajshe: 3-4 lugë drithëra të treten në 180 ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 6 muajshe dhe në vazhdim: 4-5 lugë drithëra të treten në 210 ml ujë të zier.

Shiko edhe