Nutriben Potitos Apple Orange Banana and Biscuit 6 Months + * 235 G

Nutriben Potitos Apple Orange Banana and Biscuit 6 Months + * 235 G

Lekë 250.00
Title:  
Pure frutash për bebe nga mosha 6 muajshe.

190 g

Nutriben Potitos Apple Orange Banana and Biscuit 6 Months + është një pure frutash për fëmijë, që nga mosha 6 muajshe.

Përmban:

  • Mollë 50%
  • Banane 17%
  • Lëng Portokalli 9%
  • Vitaminë C
Ky kombinim me fruta të ndryshme dhe biskota pa gluten kontribuon në metabolizmin e karbohidrateve dhe ndihmon në sigurimin e energjisë për të vegjlit.

Krijuar sipas rregullave të ushqimit për fëmijë nga një laborator farmaceutik. Ka përbërës organikë dhe është ideal për t’u përfshirë në një dietë të ekuilibruar për të vegjlit.

Pa ngjyrues. Pa sheqer apo kripë të shtuar.


Përgatitja:

  • Përzieni produktin mirë me 1 lugë çaji para përdorimit.
  • Filloni të shtoni një lugë çaji në dietën e fëmijës dhe gradualisht rrisni sasinë në varësi të moshës.
  • Në mungesë të pambukut në momentin e hapjes së kavanozit, nuk rekomandohet të konsumohet.

Shiko edhe