Nutriben Rice Cereals 4 Months + * 300 G

Nutriben Rice Cereals 4 Months + * 300 G

Lekë 550.00
Title:  
Drithëra orizi për bebe nga mosha 4 muajshe.

300 g

Nutriben Rice Cereals 4 Months + përbën një produkt perfekt për të prezantuar drithërat në regjimin ushqimor të fëmijës tuaj. I përshtatshëm edhe për fëmijët, që vuajnë nga kolikat.

Drithërat janë një burim i rëndësishëm energjie. 

  • Ky produkt përmban Drithëra Orizi.
  • I pasur me 12 Vitamina, Hekur dhe Kalçium.

Procesi i prodhimit natyror: duke përdorur vetëm një trajtim termik që ruan shijen origjinale të drithërave.
Pa sheqer të shtuar, përmban vetëm sheqerna natyralë, siç rekomandohet nga ekspertët e të ushqyerit pediatrik.

Mund të përgatitet në shishe.

Pa gluten. Pa qumësht.


Dozimi:

  • Fëmijët nga mosha 4-5 muajshe: 2-3 lugë drithëra të treten në 150ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 5-6 muajshe: 3-4 lugë drithëra të treten në 180ml ujë të zier.
  • Fëmijët nga mosha 6 muajshe e në vazhdim: 4-5 lugë drithëra të treten në 210ml ujë të zier.

Shiko edhe