Nutrigen Baby Vitamin Drops * 25 ML

Nutrigen Baby Vitamin Drops * 25 ML

Lekë 1,670.00
Title:  
Multivitamina për të ndihmuar rritjen e bebeve.

25 ml

Nutrigen Baby Vitamin Drops është një suplement ushqimor me 13 vitamina dhe 6 minerale, i cili ndihmon në rritjen e shëndetshme të bebes.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Kompleksi i vitaminave B ndikon në mirëqënien e sistemit nervor, stimulon prodhimin e hemoglobinën, e cila mundëson transportin e oksigjenit në organizëm. Gjithashu ky kompleks ndikon në nxitjen e metabolizmit dhe forcimin e imunitetit.
  • Zinku forocn imunitetin dhe rrit rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Hekuri ndikon në formimin e hemoglobinës si edhe rrit përqëndrimin dhe4 zvogëlon lodhjen.
  • Bakri ndihmon në formimin e kockave të forta.


Këshillohet të përdoren 10 pika në ditë, të përzier me ujë, qumësht ose lëng frutash ose direkt pa e tretur.

Ruajen produktin në vend të freskët dhe të thatë.

Shiko edhe