Nutrigen Growmega * 200 ML

Nutrigen Growmega * 200 ML

Lekë 1,590.00
Title:  
Shurup multivitaminik dhe me përmbajtje Omega 3 për fëmijë.

200 ml

Nutrigen Growmega është një suplement ushqimor me përmbajtje vitaminash, mineralesh dhe Omega 3, të cilët në kombinim me njëri-tjetrin ndihmojnë në rritjen e shëndetshme të fëmijës.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Kompleksi i vitaminave B ndikon në mirëqënien e sistemit nervor, stimulon prodhimin e hemoglobinën, e cila mundëson transportin e oksigjenit në organizëm. Gjithashu ky kompleks ndikon në nxitjen e metabolizmit dhe forcimin e imunitetit.
  • Zinku forocn imunitetin dhe rrit rezistencën ndaj infeksioneve.
  • Hekuri ndikon në formimin e hemoglobinës si edhe rrit përqëndrimin dhe4 zvogëlon lodhjen.
  • Bakri ndihmon në formimin e kockave të forta.
  • Omega 3 kontribuon në mirëqënien e sistemit nervor dhe të shikimit.


Dozimi:

  • Fëmijët 1-3 vjeç : 2.5 ml/ ditë.
  • Fëmijët 4-8 vjeç : 5 ml/ ditë.
  • Fëmijët 9-13 vjeç : 10 ml/ ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe