Nutrigen Omega Oil Mix * 200 ML

Nutrigen Omega Oil Mix * 200 ML

Lekë 1,890.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë me bazë vaj peshku.

200 ml

Nutrigen Omega Oil Mix është një suplement ushqimor me bazë Vaj Peshku dhe 4 Vitamina dhe 2 Minerale, të cilët në kombinim me njëri-tjetrin ndihmojnë në rritjen e shëndetshme të fëmijës.

Ai përmban:

  • Vitaminë A, e cila është tepër e rëndësishme për mirëqënien e shikimit.
  • Vitaminë D, e cila ndikon në forcimin e kockave dhe të dhëmbëve.
  • Vitamina E njihet për vetitë e saj antioksidante dhe për pasojë mbron qelizat nga radikalet e lira.
  • Seleniumi e mbron organizmin nga stresi oksidativ dhe forcon sistemin imunitar.
  • Jodi ndikon në mirëqënien e sistemit nervor si edhe ruan nivelet normale të hormoneve të gjendrës tiroide.
  • Vitamina K ndihmon në qarkullimin normal të gjakut dhe parandalon mpiksjet e tij.
  • Omega 3 dhe 6 ndihmojnë në mirëqënien e sistemit nervor dhe shikimit normal.

Dozimi:

  • Fëmijët 1-3 vjeç : 2.5 ml/ ditë.
  • Fëmijët 4-8 vjeç : 5 ml/ ditë.
  • Fëmijët 9-13 vjeç : 10 ml/ ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


Shiko edhe