Power Health Oliviotic * 20

Power Health Oliviotic * 20

Lekë 1,990.00
Title:  

 Suplementi ushqimore që kontribuonë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

20 tableta

Oliviotic është suplementi i bazuar në përbërësit e mëposhtëm natyralë:

  • Ekstrakt i gjetheve të ullirit,Olea europaea. Ulliri është një dhuratë e natyrës që për shekuj me radhë ka qenë një aleat i njeriut dhe ofron dobitë e tij unike.
  • Vitamina D3 dhe Zinku,të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Doza e rekomanduar është 1 deri në 3 kapsula në ditë për rritje të imunitetit.

Shiko edhe