Onovo Deep Cleanse * 60

Onovo Deep Cleanse * 60

Lekë 3,700.00
Title:  
Suplement ushqimor detoksifikues i përgjithshëm i organizmit.

60 kapsula

Onovo Deep Cleanse është një suplement ushqimor, i pasur me antioksidantë dhe minerale, i cili kryen një detoksifikim të përgjithshëm të organizmit.

Ky produkt:

  • Ndihmon në pastrimin e lëkurës.
  • Ndihmon funksionin tretës.
  • Mbështet detoksifikimin e përgjithshëm të organizmit.

Këshillohet marrja e 2 kapsulave në ditë.

Shiko edhe