Power Health Classics Platinum Liva Pure * 30

Power Health Classics Platinum Liva Pure * 30

Lekë 2,989.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e mëlçisë.

30 tableta

Power Health Classics Platinum Liva Pure është një kombinim novator i bimës së Gjembaçit (Milk Thistle) dhe Kolinës.
LivaPure është një suplement natyral i specializuar për të mbrojtur funksionin e mëlçisë dhe menaxhimin e sasisë së lipideve. 

Shumë faktorë si stili i jetesës moderne, ndotja e mjedisit, toksinat, obeziteti, përdorimi i rregullt i alkoolit çojnë në mbiaktivitet të një prej organeve tona më të rëndësishme, mëlçisë. 

Kjo formulë rrjedh nga natyra dhe synon mbrojtjen e këtij organi të vlefshëm.

  • Përmban ekstrakt të standardizuar të bimës Milk Thistle zakonisht gjembaku ose Silyvo marianum, i cili tradicionalisht njihet për funksionimin normal të mëlçisë dhe tëmthit. 
  • Kolina, Kalçiumi, Vitamina B12 dhe Acidi Folik kontribuojnë në mirëfunksionim e këtij organi jetësor.

Ideale për njerëzit me mëlçi të mbingarkuar, ata me infiltrim yndyror, obezitet, që përdorin rregullisht ilaçe ose kanë mosfunksionim të rrugëve biliare.

Merrni 1 tablet në ditë.

Shiko edhe