Orimir Junior 100 ML

Orimir Junior 100 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë bimore për mirëfunksionimin e traktit urinar.

100 ml

Suplement ushqimor, në formë shurupi, me 3 përbërës, i cili ruan funksionin normal të traktit urinar.

  • Ekstrakti i Boronicës së Kuqe parandalon infeksionet duke penguar aderimin e baktereve në qelizat e traktit urinar.
  • Ekstrakti i Mështeknës ul inflamacionin dhe ndihmon në trajtimin e infeksioneve urinare.
  • Vitamina C ka veti antioksidante dhe forcon sistemin imunitar.

  • Këshillohet të përdoret 5 ml shurup 1 deri në 3 herë në ditë, për fëmijë mbi 6 vjeç.
  • Mund të pihet edhe i tretur në ujë apo lëng frutash.
  • Në shurup gjenden copa të ekstraktit, por kjo nuk ndikon në cilësinë e produktit.
  • Produkti duhet të tundet para përdorimit dhe të mbyllet mirë pas tij.

Shiko edhe