OrsoVit Ricarica Sciroppo Vitamine B * 150 ML

OrsoVit Ricarica Sciroppo Vitamine B * 150 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Suplement ushqimorme vitamina B kompleks dhe Beta-glukan.

150 ml

OrsoVit Ricarica Sciroppo Vitamine B është një suplement ushqimor me bazë: 

Beta-glukan dhe grupin e Vitaminave B ku përmendin B6, B1, B2, B3, B12.

Ky kombinim përbërësish kontribuon në:

  • reduktimin e lodhjes;
  • mirëmbajtjen normale të metabolizmit energjitik;
  • mirëfunskionimin e sistemit nervor;
  • forcimin e sistemit imunitar.

Të përdoret 5 - 10 ml solucion/ ditë në varësi të gjendjes shëndetësore të pacientit.

Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.

Shiko edhe