Pampers premium care 3 (5-9kg) x 60 cope

Pampers Premium Care 3 (5-9kg) * 60

Lekë 2,030.00
Title:  
Pelena për bebe.

Pampersi i ri përshtatet me lëvizjet e bebit dhe jep një ndjesi mjaft të rehatshme.
Ka në përmbajtje pambuk të butë i cili ndihmon për një komfort maksimal.
Prania e locionit me Aloe Vera bën të mundur mbrojtjen e lëkurës delikate të bebit.
Pampersi ka 3 kanale ajrimi të cilat i japin fymëmarrje lëkurës së bebes suaj.
Indikatori i lagështisë ndryshon ngjyrë nga e verdha në blu kur bebi ka nevojë të ndërrohet.
Përthithje maksimale deri në 12 orë.
Zgjedhja numër 1 e pelenave nga mjekët.

Shiko edhe