Paradox Omega School * 30

Paradox Omega School * 30

Lekë 1,380.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Omega 3 që ndihmojnë në rritjen e imunitetit.

30 tableta

Paradox Omega School siguron një burim të pasur të acideve yndyrore omega-3 esenciale EPA dhe DHA. Nivelet e larta të vajrave të peshkut, veçanërisht DHA kontribuojnë në zhvillimin e shëndetshëm të trurit.

Acidet yndyrore omega-3 konsiderohen acide yndyrore thelbësore:

  • Ato janë të nevojshme për shëndetin e njeriut, por trupi nuk mund t'i prodhojë.
  • Acidet yndyrore omega-3 mund të gjenden në peshq, të tillë si salmoni, toni, ushqimet e tjera të detit duke përfshirë algat dhe krillin, disa bimë dhe vajrat e arrave.
  • Të njohura gjithashtu si acide yndyrore të pangopura, acidet yndyrore omega-3 luajnë një rol vendimtar në funksionin e trurit, si dhe në rritjen dhe zhvillimin normal dhe mund të zvogëlojë rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

  • Gjithmonë merrni këtë suplement saktësisht siç ju ka thënë mjeku ose farmacisti juaj.
  • Merrni 1 kapsulë në ditë.

Shiko edhe